Ontdekken

Chargement en cours...
100% veilige reservering, gegarandeerd de beste prijzen, onmiddellijke bevestiging Stripe Visa MasterCard AmericanExpress

Western City Guesthouse, gemeubileerde flats en gastenkamers in Chaudfontaine

In de buurt van Luik, op de hoogten van Chaudfontaine, bekend om zijn thermale kuren sinds 1676, evenals zijn casino en zijn wandelingen, verblijft u in een "westers" kader. De site volledig gewijd aan het Amerikaanse Westen is versierd met paarden die u de mogelijkheid bieden om het hele jaar door een paardrijtocht te boeken in onze prachtige omgeving.

Twee gastenkamers "Monument Valley" en "Mine d'Or" In "Westerse" stijl ingericht, bevinden zich op de begane grond en hebben een eigen terras. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. badkamer (bubbelbad, wastafel, wc) Mogelijkheid tot "Charming night" -service, aankomst met fakkellicht, kaarsen en subtiel parfum, muziek uit het Amerikaanse Westen, welkomstaperitief en aperitief, diner op de kamer, ontbijt op volgende ochtend in je bed.

Twee gemeubileerde vakantiewoningen "Tombstone" en "Sixties" Ook ingericht in de "Amerikaanse" stijl, bevinden ze zich boven en hebben een eigen terras. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed.volledig uitgeruste keuken, badkamer (douche of bad, wastafel, toilet), mogelijkheid voor een extra bed Kom en verblijf in een westerse setting, in een van onze kamers of een van onze ingerichte vakantiewoningen .

Onze beschikbaarheden

Aan het laden ...
Beschikbaar Niet beschikbaar

Logies

Speciale aanbiedingen

Western-City_Monument Valley

Charmante nacht

Western-City_Monument Valley

-11€

Week-end chambre d'hôtes

Western-City_Monument Valley

-11€

Week-end chambre d'hôtes

Onze opties

continentaal ontbijt

vanaf 15€
Reserveren

Peignoir (prix par personne/séjour)

vanaf 10€
Reserveren